Rólunk

2008. februárjában – közel tíz éves vállalkozói tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a DD INFOTECH Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t, azzal a céllal, hogy a meglévő üzleti partnereinknek szélesebb skálájú szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Így kezdetben a legfőbb tevékenységi körünk az információ-technológiai szaktanácsadás volt, amit elsősorban cégek, önkormányzatok, iskolák, háziorvosok és egyéb szervezetek vettek igénybe.
Referenciák – a teljesség igénye nélkül – ahol már bizonyítottunk: Agro-Pils Szövetkezet; Dobi Ferenc egyéni vállalkozó; Cor Humánum Bt., Kunágotai Bercsényi Zrt.; Uti-Könyv Bt.; Magyarbánhegyesi Polgármesteri Hivatal; Medgyesbodzás Polgármesteri Hivatal; Mikite és Társa Bt.; Nagybánhegyesi Polgármesteri Hivatal.; GAMI CONSULTING KFT.; Kovácsházi Állatgyógyszertár Kft.; Magyarbánhegyesi Vízközmű Társulat.
Jelenleg Magyarország egyik legnagyobb piacvezető gyógyszergyártó cégével is kapcsolatban állunk, a nyomtatási kellékanyagokat biztosítjuk számukra.

Egyre szélesedő lakossági ügyfélkörünk igényének kielégítésére 2008 nyarán nyitottuk meg első üzletünket négy állandó és egy időszakosan alkalmazott munkatárssal Mezőkovácsháza központjában azon célból, hogy a felhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Új asztali és mobil számítógépek, perifériák, nyomtatási kellékanyagok tekintetében nagy az igény a lakosság körében is. Üzletünkben kiemelkedő figyelmet fordítunk a közelmúltban kibővült, utángyártott nyomtatási kellékanyagok értékesítésére, amely tapasztalataink alapján dinamikus fejlődésnek indult régiónkban.

Célunk, hogy olyan vevőkörrel rendelkezzünk, akik a szolgáltatásunk színvonalának a minőségével tökéletesen elégedettek. Hisszük, hogy a jól működő üzlet a legjobb reklám. Partnereink elégedettsége a munkatársaink szakmai tudásában keresendő. Munkatársaink nap mint nap gondoskodnak arról, hogy a “D+D INFOTECH Kft. – a biztos partner” ne csupán egy mottó legyen.

2012. novemberében megnyílt, http://shop.ddcomputer.hu címen elérhető webshopunkban esetenként ingyenes kiszállítás mellett Gyula, Békéscsaba, Orosháza, Hódmezővásárhely és Szarvas nagyvárosok után már az egész ország elérheti minőségi és olcsó termékeinket. Legyen Ön is a vásárlónk!

Cylex Silver Díj