Irodaszer

Bemutatkozunk a tintapatronok, lézertonerek, faxfóliák és festékszalagok magyarországi piacán egyedülálló, rendkívül jó minőségű és ár-érték arányú utángyártott és utántöltött nyomtatókellékanyag-család tagjaival!

Mit jelent az „utángyártott nyomtató-kellékanyag” kifejezés? Mitől különlegesek az általunk forgalmazott utángyártott termékek? Mitől lehet olcsóbban elérni vele a korábban megszokott nyomtatási minőséget? Miért környezetkímélő? Mit jelent a széles választék? Miért érdemes kipróbálni? Hogy lehet az, hogy nem jár semmilyen kockázattal a kipróbálása?

Ezekre a kérdésekre alapos és tényszerű választ talál az általunk forgalmazott nyomtató-kellékanyagok kipróbálásában.

Cégünk, a Magyarországon kapható legnépszerűbb nyomtatómárkákhoz kínálva 100%-ig kompatibilis kellékanyagokat. 2007 év végére csaknem minden ismert márkához elérhetővé váltak a korábban használt kellékanyagokhoz hasonló minőségű, viszont 30-70%-os megtakarítást lehetővé tevő VICTORIA és ezPrint márkájú utángyártott vagy utántöltött termékek, melyek népszerűsége a mai napig töretlen. Legyen szó tintapatronról, lézertonerről, faxfóliáról vagy akár festékszalagról, minden igénynek megfelelő, a keresett márkával, típussal kompatibilis nyomtató-kellékanyagot találhat – hosszas utánajárás nélkül nálunk,egy helyen.

Az általunk forgalmazott utánatöltött és utángyártott nyomtató-kellékanyagokra 100% cseregaranciaérvényes. Ez azt jelenti, hogy minden hibás kellékanyagot kicserélünk. A szigorú gyártási és ellenőrzési folyamatoknak köszönhetően a reklamációs ráta nem éri el az 1%-ot.

A katalógus és a termékek megismerésével meggyőződhet róla, hogy nyomtató-kellékanyag vásárlásával kiváló minőségű, ugyanakkor jelentősen olcsóbb, környezetbarát termékekhez juthat.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket a fenti elérhetőségeink valamelyikén és kérjen árajánlatot nyomtatási költségeinek csökkentésére! Ehhez nem kell mást tennie, minthogy eljuttatja hozzánk az Ön által használt nyomtató/k típusát és mi válaszlevélben, – vásárlási kötelezettség -, nélkül árajánlatot küldünk az Ön részére!

Véleményét, visszajelzéseit várjuk, örömmel fogadjuk.