Nyomtatási kellékanyagok

Bemutatkozunk a tintapatronok, lézertonerek, faxfóliák és festékszalagok magyarországi piacán egyedülálló, rendkívül jó minőségű és ár-érték arányú utángyártott és utántöltött nyomtatókellékanyag-család tagjaival!

Mit jelent az „utángyártott nyomtató-kellékanyag” kifejezés? Mitől különlegesek az általunk forgalmazott utángyártott termékek? Mitől lehet olcsóbban elérni vele a korábban megszokott nyomtatási minőséget? Miért környezetkímélő? Mit jelent a széles választék? Miért érdemes kipróbálni? Hogy lehet az, hogy nem jár semmilyen kockázattal a kipróbálása?

Ezekre a kérdésekre alapos és tényszerű választ talál az általunk forgalmazott nyomtató-kellékanyagok kipróbálásában.

Cégünk, a Magyarországon kapható legnépszerűbb nyomtatómárkákhoz kínál 100%-ig kompatibilis kellékanyagokat. 2010 év végére csaknem minden ismert márkához elérhetővé váltak a korábban használt eredeti kellékanyagokkal  megegyező minőségű, viszont 40-70%-os megtakarítást lehetővé tévő utángyártott vagy utántöltött termékek, melyek népszerűsége a mai napig töretlen. Legyen szó tintapatronról, lézertonerről, faxfóliáról vagy akár festékszalagról, minden igénynek megfelelő, a keresett márkával, típussal kompatibilis nyomtató-kellékanyagot találhat – hosszas utánajárás nélkül, Nálunk, egy helyen.

Az általunk forgalmazott utánatöltött és utángyártott nyomtató-kellékanyagokra 100% cseregarancia* érvényes. Ez azt jelenti, hogy minden hibás kellékanyagot kicserélünk. A szigorú ISO 9001 gyártási és ellenőrzési folyamatoknak köszönhetően a reklamációs ráta nem éri el az 0,05%-ot.

A termékek megismerésével meggyőződhet róla, hogy nyomtató-kellékanyag vásárlásával kiváló minőségű, ugyanakkor jelentősen olcsóbb, környezetbarát termékekhez juthat.

Az általunk forgalmazott fontosabb márkák: HP toner, HP patron, CANON toner, CANON patron, OKI toner, SAMSUNG toner, EPSON patron, EPSON toner, PANASONIC toner, XEROX toner. Kínálatunkban az utángyártott tonerek és tintapatronok mellett eredeti kellékanyagok is megtalálhatóak.

Vállalkozása van? Állami intézmény? Akkor jó helyen jár. Önnek lehetősége van szerződést kötnie Cégünkkel, melyben vállalja, hogy kizárólagos kellékanyag beszállítóként választ, cserébe vállaljuk, hogy az Ön által használt típus mindig készleten lesz, valamint a várható havi tonerfelhasználás ismeretében Ön egyedi, igen alacsony áron juthat tonerhez vagy tintapatronhoz. Békés megyében talán a legolcsóbban…

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket a fenti elérhetőségeink valamelyikén és kérjen árajánlatot nyomtatási költségeinek csökkentésére! Ehhez nem kell mást tennie, minthogy eljuttatja hozzánk az Ön által használt nyomtató/k típusát és mi válaszlevélben, – vásárlási kötelezettség -, nélkül árajánlatot küldünk az Ön részére!

Véleményét, visszajelzéseit várjuk, örömmel fogadjuk. Vegye fel a kapcsolatot Cégünkkel!

 

Néhány általunk forgalmazott utángyártott toner (a teljesség igénye nélkül)

 HP Q2612 SAMSUNG ML-1610 EPSON ACULASER M2000D XEROX PHASER 3250
HP CB435 SAMSUNG ML-2010 CANON FX9/FX10 SAMSUNG SCX-4521
HP CB436 SAMSUNG ML-1710 SAMSUNG MLT-D1042S KONICA MINOLTA 1600W
HP CE285 SAMSUNG MLT-D209 HP 7115X SAMSUNG SCX-4300

 


*A cseregarancia egyetlen feltétele, hogy a töltöttség meghaladja az 50%-ot.